28-12-08

Eindejaarscorrida Leuven!

De eindejaarscorrida in Leuven ging vandaag door, traditie getrouw (al aan zijn 11de editie toe) de laatste zondag van het jaar. Goed om de overtollige calorietjes van de kerstdagen kwijt te spelen. Toch gaat deze jogging het slachtoffer worden van zijn eigen succes. Te weinig plaatst om te douches, slechte organisatie qua bewaring van je materiaal. Lange rijen aanschuiven.......

Voor de start hadden de webloglopers afspraak in de tent bij de inschrijvingen. Coach Mario, Runninglady Wendy, Kaat en X waren op post. Een half uurtje voor de start ging iedereen zijn eigen weg richting kleedkamers. Na de aankomst en de douche zou ik nog eventjes Wendy zien, maar tot een babbel is het niet meer gekomen want 7' later vertrok mijn trein alweer.

De wedstrijd op zich was goed, bij de start was het wel wat drummen, maar voor de rest viel het heel goed mee. Ik was gestart om een gemiddelde snelheid van 10 Km/u te halen en daar ben ik ook duidelijk in geslaagd. zelfs driemaal de stijle Naamsestraat door heeft me dit niet kunnen beletten. De totale afstand bleek 12,3 Km te zijn en deze bereikte ik na 1u10'13" ( = 10,5 Km/u als gemiddelde). De cijfertjes per ronde volgen hier:

  1. 4 Km na 22'44"
  2. 8 Km na 45'11 (ronde 2 in 22'27")
  3. 12 Km na 1u08'26" (ronde 3 in 23'15")
  4. Aankomst 12,3 Km na 1u10'13"

Zeker en vast voldaan van onze prestatie. En dit, voor de eerste keer bij dit koude weer in short en t-shirt. ik had er in ieder geval veel bekijks mee, en enkele Brrrrr opmerkingen.

Deze week staat er zeker nog wat training op het programma. Qua wedstrijden zit het erop voor 2008. In januari 2009 staan er een drietal veldlopen gepland.

Aan iedereen nog prettige eindejaarsfeesten en al een gelukkig 2009 gewenst.

15:33 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

gemist Jammer dat ik jullie gemist heb Geert, onze trein kwam pas om 10u23 in LEuven toe, en toen vond ik jullie niet meer in de tent. Mooie wedstrijd gelopen, proficiat! Wat ik vooral minder vond is dat er geen bevoorrading was onderweg, voor 12km mag je toch al eens een beetjhe water krijgen tussendoor vind ik.... Maar voor de rest veel sfeer he! Prettige feesten!

Gepost door: Julie | 28-12-08

Reageren op dit commentaar

Hahaha, geslaagd in je opzet, nu kan je dus roelants volledig achter je laten en klasseren als off-day :-). Het was een hele leuke voormiddag, en blijkbaar heb je je trein nog gehaald.

Gepost door: Wendy | 28-12-08

Reageren op dit commentaar

Short? Brr... was dat niet koud om in korte broek te lopen?
Je tempo heeft er niks mee geleden;-)

Gepost door: Tiny | 28-12-08

Reageren op dit commentaar

mooi ! goed gelopen Geert ! Ook van ons prettige eindejaarsdagen gewenst !

Gepost door: Chris | 28-12-08

Reageren op dit commentaar

proficiat! Dikke proficiat! Ik probeer er bij de volgende afspraak met de webloglopers weer bij te zijn en op tijd deze keer :-)

Gepost door: rozebril | 28-12-08

Reageren op dit commentaar

MOOI MOOI MOOI proficiat Geert. Knappe prestatie. Zal je wel veel voldoening geven. Prettige feesten en gelukkig en gezond 2009.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 28-12-08

Reageren op dit commentaar

Jij hebt ook goed gelopen ze.Ik zelf minder als je weet dat ik mario normaal kan volgen.Ik zat nog met een beetje alcool in men lijf en ne korte nacht.Tot nog eens en een goei loop jaar voor u

Gepost door: stefkerun | 29-12-08

Reageren op dit commentaar

Mooi !! Heel goed gelopen hoor Geert,je hebt zeker een goede prestatie geleverd,doe zo verder.

Gepost door: anita | 30-12-08

Reageren op dit commentaar

Knappe prestatie Knappe tijd ook ! Ik geraak meer en meer achter met mijn tijden. Proficiat ! Ik wens je een heel gelukkig nieuwjaar toe, met veel prrekes, veel geluk, geen blessures, maar voornamelijk met veel plezier !

Gepost door: Dirk De Groof | 31-12-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.