11-01-09

Week 2/2009

Hier zijn we met ons wekelijks verslagske. 't Was een leuke week. Op het werk vernam ik op de eerste werkdag van 2009, dat ik vanaf komende maandag een nieuwe functie zou krijgen. Van promotie is hier wel geen sprake, wel van een nieuwe uitdaging........

Ma 05/01: 10 Km training op de loopband, met opbouwende snelheid. Ik starte de eerste kilometer aan 8 Km/u, versnelde per Km met 0.5 Km/u, tot ik aan 10 Km/u zat. Ik liep 2 Km aan 10 Km/u en began dan per Km terug af te bouwen per 0.5 Km/u tot ik weer aan 8 km/u zat. In totaal liep ik dus 10 Km en ik klokte de crono af op 1u07'27". Dit komt overeen met een gemiddelde snelheid van 9 Km/u (vermoedelijk) mijn marathonritme.... Deze training was tot hier toe mijn langste training qua afstand en duur van 2009.

Di 06/01: Een domme schuiver op het ijs, bezorgde me voor enkele dagen een zere rug en nek. Rusten en wat pijnstillers slikken was de boodschap.

Zo 11/01: Behoorlijk goed hersteld van mijn val, kon ik de training hervatten. Wisselloopje van 9 Km. 3 x (1 Km à 7'30" - 2 Km à 6'00"), nadien nog wat uitlopen tot we 10 Km hadden. Aanvankelijk zou ik wel nog een vierde reeksen moeten doen volgens mijn programma, maar voelde toch wat last opkomen in mijn rug.....dus hielden we het bij 3 reeksjes.

Als alles goed verloopt ga ik volgende week zondag mijn eerste wedstrijdje van 2009 lopen. De veldloop in Berlare staat op de kalender dan....

17:41 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

glibberig Het was inderdaad glad deze week: ik heb ook de grond van dichtbij gezien :(. Veel succes in Berlare.

Gepost door: sandra | 11-01-09

Reageren op dit commentaar

Ja glad! Het was deze week overl aardig veradelijk glad. Opletten was de boodschap!

Gepost door: Tiny | 11-01-09

Reageren op dit commentaar

De sneeuw maakt veel slachtoffers, nog enkele daagjes en ze zal verdwijnen als sneeuw voor de zon ;-). Proficiat met de langste training van het jaar en de nieuwe uitdaging op het werk.
Grt

Gepost door: Wendy | 11-01-09

Reageren op dit commentaar

. Mooie trainingsweek. Inderdaad spekglad deze week. Succes in Berlare. Vlieg er maar ne keer in.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 11-01-09

Reageren op dit commentaar

goe bezig Goed bezig met trainen Geert, een mooie start van het jaar. Veel succes met je uitdaging op het werk!

Gepost door: Julie | 12-01-09

Reageren op dit commentaar

Oeps.... ... toch nie goed hé .. al da vriezen en glad ijs.
Gelukkig nog redelijk goed ervan af gekomen.
Zorg voor jezelf en succes met de trainingen.
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Karim | 12-01-09

Reageren op dit commentaar

Glad , gladder , gladst , zelfs deze morgen is het hier ( in volle dooi , volgens KMI ) spekglad . Voor lopers altijd een dubbeltje op zijn kant . Opletten is de boodschap .Je hebt gelijk om niet direkt voluit te gaan . Veel succes met de op stapel staande uitdagingen .

Gepost door: Kristien & ivan | 14-01-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.