22-02-09

Week 8/2009

Hier zijn alweer, de weken vliegen voorbij. De concditie komt stilletjes in orde. Dankzij over werkgever (lees: Defensie) zijn we zelfs al ingeschreven voor de Antwerp Marathon. Onze eerste, hij komt er aan.

Deze week zijn we gestart met een "coopertest". zelf was ik niet echt tevreden van het resultaat. 't Is natuurlijk maar een momentopname, en dinsdag lag de piste er ook niet ideaal bij. Meer modder dan wat anders. De coach was echt wel beoorlijk tevreden en schreef het volgende:

Geert je afstand is 2225 meter - beoordeling: GOED  tss 2100m – 2500m. Nog 275m verder en je conditie is uitstekend.

Woensdag nam ik dan deel aan de CISM DAY RUN, een organisatie van de topsportatleten van Defensie. Voor de start had ik nog een praatje met mijn loopmaatjes Nathalie & Corinne. Omstreeks 11.00 starten we dan aan ons tochtje van 10,3 Km. Ik liep samen in het gezelschap van 2 leuke dames en na 1u06' waren we terug aan het beginpunt. Het eerste deel van de race was loodzwaar met heel wat hellingen, maar dan wel in een schitterend decor doorheen het Zoniënwoud.

Donderdag was ik na de werkuren al vlug in het fitnesscentrum. Ik had er een afspraak met Tine. Aangezien ik binnen heel korte tijd niet veel 's avonds meer zal kunnen gaan trainen (lees: ik wordt papa) had ik gehoopt na 7 jaar lidmaatschap op een goedkoper abonnement. Helaas dat kon blijkbaar niet. Op 1 Mei stop ik dan ook bij Fitness Passage First. Donderdag hebben wel nog 45' getraind (15' lopen, 15' fietsen en 15' step)

Vrijdag nog een duurloopje gedaan van 7 Km aan 9 Km/u. Aanvankelijk was ik van plan om zaterdag deel te nemen aan de Leopoldslopen te Watervliet. 't Is vandaag (zondag dus) een lange duurtraining geworden i.p.v naar die gekke karnavalstoet te gaan kijken. En 't resultaat mag gezien worden. 2u30 getraind en we hadden net de 23 Km gehaald. Tot hiertoe is dat toch nog een gemiddelde van 9 Km/u. 't Beste was er wel af, als eens naar de cijfertjes kijkt. Probleempje na 18 Km, een dringende boodschap drong zich op, net op tijd kwamen we een cafeetje tegen. Hier hebben we de Garmin wel even op stop gezet. Tijdens de marathon wordt dat imodium slikken na elke 10 Km...

Hier de cijfertjes:

22022009

14:26 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat, met je nakende vaderschap!! Je hebt er toch weer een sportief weekje opzitten, en zo samen lopen met 2 toppers is ook niet echt alledaags hé.

Gepost door: Wendy | 22-02-09

Reageren op dit commentaar

Je week was heel goed gevuld.Je hebt heel wat km kunnen lopen,mooi zo.

Gepost door: anita | 23-02-09

Reageren op dit commentaar

goe bezig hier en dikke proficiat met het bijna papa zijn ;-)

Gepost door: Jess | 25-02-09

Reageren op dit commentaar

Proficiat toekomstige papa ... Knappe trainingen, veel km's en dan nog samenlopen met Nathalie en Corinne... Doe zo verder zou ik zo zeggen ...

Gepost door: Dirk De Groofd | 25-02-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.