28-02-09

Week 9/2009 - Wedstrijd 1/2009

Geen extra lange duurloop in de voorbije week, wel 3 trainingen en een eerste wedstrijd in 2009. Na mijn 23 Km van vorige zondag had ik toch twee dagen recuperatie nodig, zelf tijdens de rest van de week voelde ik me wat vermoeid.

Dinsdag ben ik naar de clubtraining geweest, er stond een klein toerke op 't programma, voor mij bleek dit zelfs al iets te veel te zijn. De 6,38 Km liep ik in 41'01" en vooral tijdens de laatste 2 Km Moest ik echt wel op de tanden bijten.....en de groep laten gaan.

Woensdag tijdens de middagpauze bond ik dan toch maar weer mijn schoentjes aan. Al vlug merkte ik dat ik haast niet vooruit geraakte. Na 3 km moest ik zelf even stappen. Uiteindelijk heb ik 8 Km gedaan, maar had daar wel 59'11" voor nodig.

Donderdag stond dan met het Belgisch Militair Veldloopkampioenschap Masters mijn eerste wedstrijdje van 2009 op het programma. Te Grobbendonk werd me hiervoor echter een loodzwaar parcours voorgeschoteld. Boswegen, zandwegen, zelfs een stukje asfalt (Veldloop?) zorgden erzelfs voor dat met spikes lopen niet echt mogelijk was. Ik liep de wedstijd met mijn zo goed als versleten Saucony's. Over het 6,7 Km lange parcours bleef ik dan ook ver onder de verwachtingen. Met een 385ste plaats, hield ik slechts 4 lopers achter me. De volledige uitslag vind je hier.

Mil Kampioenschap

De Foto spreekt boekdelen: Duidelijk aan het afzien.....we mogen ook wat scherper staan, en lachen naar het vogelke in 't vervolg......

Vrijdag was 't rustdag en zaterdag (vandaag dus) ben ik een uurtje gaan trainen in de fitness! In de komende week ga ik wel eens naar de dokter voor een bloedanalyse, ik vind het toch maar raar dat ik me al een hele week zo vermoeid voel.... Februari sluit ik af met 135 Km op mijn loopteller, heel wat meer dan de 57 Km van januari.

13:22 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

kleurtje Bloedarmoede? Aan je kleurtje te zien niet!

Gepost door: Tiny | 28-02-09

Reageren op dit commentaar

Misschien een beetje ziekjes aan het worden. Eens bloed controleren kan geen kwaad hé.

Gepost door: natalie | 28-02-09

Reageren op dit commentaar

Je hebt toch maar mooi meegedaan aan het Belgisch kampioenschap hé. En je hebt aan de foto te zien alles gegeven, prima dus!

Gepost door: Wendy | 28-02-09

Reageren op dit commentaar

vermoeidheid Vermoeidheid, ik kan er van meespreken: het zal ook wel de periode van het jaar zijn ... we hebben dringend zon nodig.

Gepost door: sandra | 01-03-09

Reageren op dit commentaar

Cross... ... wel een lange afstand op zo'n parcours. toch knap gedaan. Enne... ge ziet er goe uit Geertje !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 01-03-09

Reageren op dit commentaar

Knap gelopen op een toch blijkbaar zwaar parcours.

Gepost door: Dirk De Groofd | 01-03-09

Reageren op dit commentaar

je hebt het toch maar gelopen hé Ik loop in april ook de marathon in Antwerpen. Voor mij is het zo'n beetje thuiskomen dan. Ken je probleem van het café... tijdens de marathon van Rotterdam was het bij mij geen café maar een boom (overlevingsdrang van de mens zeker?) (het verhaal kan je op mijn blog lezen indien interesse). Ik ben voor de marathon van Eindhoven naar de dokter geweest en heb net iets zwaardere pilletjes gekregen (immodium hielp niet echt). En ik moet zeggen: die werkten dus wel.

Gepost door: Steve | 02-03-09

Reageren op dit commentaar

heehee Hoe gaat het nu?

Kom je naar de weblogtraining?

Gepost door: INvormTinneke | 03-03-09

Reageren op dit commentaar

Ben benieuwd ... naar je bloedanalyse . Het is evident dat je eerst daar gaat zoeken . Je voelt je eigen lichaam toch het best aan .

Gepost door: Kristien en ivan | 05-03-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.