15-03-09

Week 11/2009 - Wedstrijd 2/2009

Hier zijn we weer met onze wekelijkse update. Een gevarieerd programma.

  1. Di: Clubtraining, een duurloopje van 11,27 Km in exact 1u15', wat overeenkomt met een gemiddelde van 9 Km/u (mijn marathontempo, alvast toch voor de eerste 25 Km).
  2. Do: Mijn tweede wedstrijdje van het jaar. Geen officiele VAL-wedstrijd, maar wel het maandelijkse loopwedstrijdje in de kazerne van Evere. De afstand zou 5 Km zijn, hoewel Garmin amper 4,73 Km aangaf. Ik eindigde op plaatstje 59 van de 74 deelnemer. In een voor mijn capaciteiten toch wel behoorlijke tijd. 25'31". Opvallendste deelneemster was Anja Smolders. Zij eindigde samen met 2 van haar collega's als eerste in een mooie tijd van 17'58".
  3. Vrij: De werkweek werd afgesloten met een joggingske van 56'. Deze keer zonder mijn Garmin, ik denk dat we zoiets van een 9 à 9,5 Km heb afgelegd. De polar gaf me een gemiddelde hartslag van 156 en een verbruik van 846 calorietjes. meer geeft mijn polar niet weer. 't Is dan ook nog een basismodelletje dat eigenlijk al jaren dienst doet.....als mijn dagelijkse horloge.
  4. Za & Zo: Algemene rust, hoewel ik een langere duurloop had gepland......een protesterende achillespees besliste er anders over. 't zal voor volgende week zijn.

 

17:53 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Toch weer een sportief weekje gedaan hé, jammer dat je je lange duurloop niet hebt kunnen doen, hopelijk is de achillespees snel terug beter!

Gepost door: Wendy | 15-03-09

Reageren op dit commentaar

Hopelijk niet te erg met die pees...mooie trainingsweek.

Gepost door: natalie | 15-03-09

Reageren op dit commentaar

Wedstrijdje ... in de kazerne moet leuk geweest zijn . Wij waren gisteren op het militair domein in Grobbendonk - Herentals voor het BK masters . Corinne Debaets gaf er nog eens een demonstratie !! Die militaire domeinen hebben wel een eigen karakter hoor !
Genees maar vlug !

Gepost door: Kristien en ivan | 16-03-09

Reageren op dit commentaar

Je mag zeker niet klagen over je trainingen,hopelijk is het niet erg met je achillespees,het was een goede beslissing om te rusten,kan nooit geen kwaad.Verzorg je.

Gepost door: anita | 18-03-09

Reageren op dit commentaar

Mooie wedstrijd gelopen. Zo'n tijd op de 5 km van die dame, zou ik ook wel eens willen. Kzal moeten trainen!
Hopelijk word de achillespees niet te erg. Veel beterschap alvast!

Gepost door: Layla | 18-03-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.