10-05-09

Week 19/2009 Zeker nog niet in topvorm....

Voila, de week zit er weer op. Deze week ben ik voor het het eerst na de marathon terug eens naar de clubtraining getrokken. Ik sloot aan bij de groep die aan 6'/Km zou lopen en een tochtje van een 10 Km zou doen. Helaas na zo'n 4 Km moest ik de groep lossen en koos ik voor een kortere weg terug naar de sporthal van St. Gillis Dendermonde. Er stonden uiteindelijk 5,5 Km op mijn Garmin, en eerlijk ik was bek af......

05052009

ik besliste dan maar om nog eens 2 dagen extra rust in te lassen. Vrijdag ben ik dan gaan fietsen. zo'n 27 Km heb ik gedaan langsheen de "Buggenhoutse Fietsroute"

Buggenhout ligt als een groene oase in de Noordoostelijke uithoek van de provincie Oost Vlaanderen, grenzend aan de provincies Antwerpen en Vlaam-Brabant. Buggenhout bestaat uit zijn 4 deelkernen: Centrum, Opstal, Briel en Opdorp, elk met zijn eigen toeristische troeven en achtergrond. De Buggenhoutse fietsroute van 35km voert ons langsheen de gemeentegrenzen en doet de gemeenten Opwijk en Londerzeel aan. De route kan ook verkort worden naar 25km.De bewegwijzerde fietsroute kan overal gestart worden.

In het weekend zijn we dan toch een tweede keer deze week kunnen gaan lopen, 8 Km hebben we afgelegd, echter bijzonder traag...09052009

De komende weken komt het nu op neer om langzaam weer op te bouwen naar een behoorlijk tempo..... De doelstelling blijft een 10 Km wedstrijd te kunnen lopen in een tijd beneden de 55'.....en eventueel een tweede marathon in het najaar......

 

20:51 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

die 55min. zijn beslist haalbaar voor jou...en mss een tweede marathon? Je zal wel genoten hebben dan van uw eerste.

Gepost door: natalie | 10-05-09

Reageren op dit commentaar

Dat gaat je zeker lukken die <55'op 10km.

Gepost door: Tiny | 10-05-09

Reageren op dit commentaar

Wauw, al plannen voor een tweede marathon, een verslaving op komst!! Koop al maar een goede buggy dan, dat vinden die kleine mannekes geweldig, lekker slapen terwijl papa loopt ;-).

Gepost door: Wendy | 10-05-09

Reageren op dit commentaar

nummer 2 je ziet af, vervloekt de marathon en denkt konstant, waar ben ik mee bezig !!! Dan kom je over de aankomstlijn, je bent emotioneel, blij en begint te denken waar lopen we nog een marathon. Marathon = verslaving ? Denk ik wel, veel succes verder.

Gepost door: wim | 13-05-09

Reageren op dit commentaar

Fietsroutes ... zien er goed uit . je bent een goede ambassadeur voor de streek . Genieten van het sporten in open lucht !

Gepost door: Kristien en ivan | 15-05-09

Reageren op dit commentaar

Een twee marathon, een 10km in 55', veel plannen dus.
Heel veel succesgewenst.
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 16-05-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.