14-06-09

Week 23 & 24/2009

We kunnen heel kort zijn hoor van de 2 voorbije weken. Behalve het geplande fietstochtje op Pinkstermaandag, zijn we nog amper 2 keer kunnen gaan joggen.

We hadden gehoopt dat juni een maand was waar we de voorbereiding op onze tweede marathon met succes zouden kunnen aanvatten, helaas niks is minder waar. De eerste training, eentje van 7,5 Km op de klub bezorgde me echter de terugkeer van die al zo lang aanslepende rugpijn. Je ziet het wel aan de cijfertjes, plots zakte mijn tempo in sneltempo naar beneden.

02062009

De dag na de training lagen we in ons bedje we met een blokkage in de rug. Drie dagen platte rust en heel veel pillekes!! Nu 10 dagen later gaat het alweer een stuk beter. 't Zal ook wel een stuk liggen aan dat schitterende telefoontje dat we deze week mochten ontvangen. Ondertussen hebben we dan ook weer de loopsloefkes kunnen aanbinden. Mijn eerste loopje was er eentje van "een olifant op sloefkes, aan een slakkegangetje", kijk maar is naar de cijfertjes!

12062009

Enig minpuntje van de voorbije dagen is dat die weegschaal weer de verkeerde richting is op gegaan, dat gaan we dan ook is heel dringend terug herstellen. Vanaf volgende week hoop ik terug 2 x te kunnen trainen......

 

 

21:42 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Het telefoontje!!! Een beter bericht dan welke tijd en op welke afstand dan ook.

Gepost door: Tiny | 14-06-09

Reageren op dit commentaar

Kan mij heel goed voorstellen dat er nu belangrijkere dingen zijn dan het lopen, koop maar al een goed buggy, dan hoef je het kleintje niet te missen, of een fietskar en dan het vrouwke mee, zalig!!

Gepost door: Wendy | 14-06-09

Reageren op dit commentaar

Soigneer uw rug dan maar goed, die zul je nodig hebben om met Dawit te ravotten.

Gepost door: Marc | 15-06-09

Reageren op dit commentaar

De cijfertjes ... zijn natuurlijk altijd juist !! Maar loop eens een aantal manden zonder cijfertjes en begin dan opnieuw met cijfertjes .

Gepost door: Kristien en ivan | 16-06-09

Reageren op dit commentaar

Oppassen met de rug en dan terug rustig starten. En soms krijgen andere dingen voorrang, hé!

Gepost door: Carmen | 18-06-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.