02-08-09

Week 31/2009 - Nog even geduld en we duiken terug onder het uur.

De afgelopen week, moegen we alweer met positieve terugblik bekijken.

  1. Dinsdag, namen we deel aan groepsloopje op de club. We liepen richting het rustieke dorpje "Vlassenbroek" en passeerden de overbekende "Wenende Ent". Het was uiteindelijk een tochtje van 10,25 Km en we klokten hiervoor na 1u12'56" af. Enkele naar het einde toe kon ik de versnelling van enkelen niet aan en bleef in de grotere groep.
  2. Donderdag trainde ik dan weer eens op mijn eentje, en het ging verbluffend goed. 10 Km in 1u02'33".....Na alle ellende die we de voorbije maanden hebben gekend en tijd om tevreden mee te zijn. Nog even en we duiken terug onder het uur bij een 10 Km-loop.
  3. Vrijdag ben ik dan naar het ziekenuis geweest, waar ik een faccetinfiltratie liet zetten in mijn rug. Ik merk nu al na twee dagen toch enige beterschap.....
  4. Zaterdag ben ik dan met de fiets richting Geraardsbergen gereden. Na 42 Km begon met volle moed van aan de boorden van de Dender richting de top van " De Muur", tot net voor de laatste bocht lukte het me.....dan moest ik helaas even van de fiets....na een korte pauze kon ik echter ook het laatste stukje nog al fietsend aan.....de kapelmuur die was wel te veel aan...Dan reden we richting de familie waar 't vrouwtje zat te wachten (zij was met de auto hé) Uiteindelijk haddenwe zo'n 48 Km op de teller staan.

20:22 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Onder het uur zou je nu zeker al lukken hoor, als je op training al 1u02min loopt ben je goed bezig!! Da komt hier dik in orde!

Gepost door: Wendy | 04-08-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.