16-08-09

Week 33/2009 - Kappellekesjogging.

We hadden het belooft, en belofte maakt schuld. We zijn onder de 6'/Km gedoken.....en we ontdekten heel wat nieuwe spiertjes deze week......

Dinsdag & Woensdag waagde ik mij aan een partijtje badminton. Het veldje naast ons waren een paar toppers aan het spelen, met onze techniek zullen die wel wat hebben gelachen. Onze taktiek die hadden ze waarschijnlijk niet echt door (hihihi). In ieder geval ik was tevreden met mijn spelletje, aan de overkant van het net....een bloedmooie, knappe jonge dame als sparringpartner! Waw, maar niet bij mijn spiertjes, ik wist niet dat wanneer ik ga joggen zoveel spieren niet gebruik!

Donderdag, moest ik dan mijn jaarlijkse sporttesten op het werk doen. De "Push-ups", pompen dus die viel nog best mee. Ik behaalde net niet het maximum van de punten. De "Sit-ups" daarentegen.....net goed om de helft van de punten te halen....en amaai die spieren doen nu nog pijn.... en dan volgde nog een looptest. 2400 Meter, 6 x rond de piste dus. Ik was behoorlijk snel gestart, wa,t de eerst Km legde ik al in 4'57", nadien moest toch wel wat gas terugnemen en kwam ik over de finish na 12'25", goed voor een gemiddelde van 5'10"/Km. De testen zijn weer uitgevoerd.....maar in de komende maanden ga ik toch eens werk maken van die buikspiertjes, da, heb volgende jaar geen drie dagen buikpijn....

Vrijdag, De club organiseerde zijn tweede jogging van het seizoen. De Kappellekesjogging in Grembergen. Na het behoorlijke resultaat van vorige week, had ik stilletjes gehoopt op +/- 6'/Km, en liefst er iets onder. Net voor de start twijfelde ik echter. Zitten die benen wel goed, na die testen van gisteren. Eens het startschot gegeven zat ik meteen in het goede ritme. De eerste ronde, na 3 Km kwam ik door op 16'47", dus mooi binnen het gewenste schema. Ronde twee verliep gelijkaardig, tot de Km 5, toen zakte het tempo toch wel. Km 6, liep niet onder de 6' (6'01"), de teede ronde liep ik in 17'43", dus toch al een minuutje trager. Na 6 Km (2 ronden) zat ik aan 33'34", toch 1'30" onder het beoogde schema.... De laatste ronde ging, en daar was clubmaatje Hilde. Belofte maakt schuld, en ze haasde me daar de laatste ronde. Ronde 3, legde ik dan ook af in een schitterende tijd van 17'13". Waw, wie heeft meegeteld zal het wel al weten. De 9 Km wedstrijd afgelegd in 51'45", "t gemiddelde zat dus ruim onder mijn doelstelling. 5'45", ik geloof het haast zelf niet! Als ik dit vergelijk, met de jogging van 21 juli.....8 Km in 55'53", een wereld van verschil!

De Cijfertjes:

Kapellekesjogging 14082009

Fotokes:

IMG_1022

 

Foto 1: Voor de start, in knap gezelschap!

IMG_1101

Foto 2: doortocht na 3 Km, opperste concentratie....een lachske kon er niet meer af.

IMG_1160

Foto 3: Einde van de tweede ronde, Clubmaatje Hilde die net tweede was geïndigd op de 6 Km, sluit aan en haast me naar een knappe tijd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag, Bij een stralende zon, opteerden we voor voor gezinsfietstocht. We kozen deze maal voor de 34 Km lange en prachtige "Doel-Ecofietsroute"

Zondag = Rustdag!! 

11:17 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Mooie vooruitgang Go Geert go go :))) Mooie vooruitgang!! en veel succes vrijdag!!

Gepost door: sandra | 16-08-09

Reageren op dit commentaar

proficiat Prachtig gedaan hoor Geert... wat een progressie... knap hoor.

Gepost door: natalie | 16-08-09

Reageren op dit commentaar

Goed bezig! Je zal alleszins goed getraind zijn om binnenkort achter je zoontje aan te hossen ;-). Hele mooie foto's ook!

Gepost door: Wendy | 16-08-09

Reageren op dit commentaar

progressie Je bent erg goed bezig zo te zien,wat training allemaal vermag he Geert,mooi verslagske ook trouwens

Gepost door: Patrick Aerts | 19-08-09

Reageren op dit commentaar

Goed gedaan Geert,
Je gaat goed vooruit!
Groetjes layla

Gepost door: Layla | 21-08-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.