06-09-09

Week 36/2009 - Iets minder kilometerkes....

Deze week hebben we wat minder kilometers in de benen dan we hadden gepland. Sinds dinsdag werk ik namelijk op een nieuwe locatie, in een nieuwe functie....dit vergde even een aanpassing.....

Dinsdag liep op de clubtraining sinds lang, eindelijk nog eens een + 10 Km. We trainen dan ook vanaf nu in groep voor de 1/2 marathon van Kasterlee op 15/11/2009. We liepen zo'n 70' en hadden 11,5 Km op onze Garmin staan. De cijfertjes volgen hier....01092009

Vrijdag hebben we dan nog eens 2 x15' S2R gedaan, mijn loopmaatje had echter buikkrampen en was dus niet zo in vorm.

Vandaag ging te Buggenhout voor de eerste maal de Bosmarathon door. Aanvankelijk zouden we hier van start zijn gegaan op de 1/2 marathon, maar aangezien we hier toch nog niet echt voor klaar zijn (sinds onze blessure) zijn we enkel "Support" gaan geven aan enkele van onze moedige clubleden. Clubmaatje G.D.C. won de 1/2 marathon en I.S. deed er haar eerste marathon, en eindigde in een knappe tijd van 4u13".

Voor de komende weken staat er op dinsdag steeds een duurloop op het programma en op donderdag zullen we interval trainen. Tijdens de weekends pikken we dan af en toe nog wel eens een wedstrijdje mee.

19:30 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Supporteren kan ook intensief zijn hé!! Ik doe mijn best om present te zijn op de meeting met Nathalie Devos, het enige probleem is dat het juist de week na de halve marathon van Eindhoven is en ik dus mijn kindjes 2 weekends achter elkaar dan moet achterlaten, zal het eens bekijken, ik laat je wel ietske weten hoor, zou er heel graag bij zijn, maar kindjes hebben nu éénmaal voorrang hé. Grt!!

Gepost door: Wendy | 06-09-09

Reageren op dit commentaar

succes met je verdere voorbereidingen en je wedstrijdjes tussendoor.

Gepost door: natalie | 06-09-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.