19-10-09

Week 42/2009 - Trainen met Nathalie De Vos

Hoi iedereen,

Hoewel veel lezers duiken er hier blijkbaar niet meer op. Jammer! Ondertussen vinden we onze draai alweer wat beter, in onze nieuwe gezinssituatie. We kunnen dan terug weer wat aan onze conditie werken, en de loopsloefkes aantrekken. De voorbije week lukte dat zelfs 3 x.

  1. Maandag startte ik de week met een half uurtje joggen, samen met mijn nicht A. Vanaf nu wordt ook de maandagavond onze wekelijkse afspraak om met z'n 2 de beentjes eens uit te schudden. Ons beiden drukke programma's laat voorlopig niet toe, om samen meer te trainen.
  2. Donderdag ging ik naar de clubtraining. Ik verkoos om met een aantal minder snelle dames een toerke mee te lopen. Doordat de batterij van mijn Garmin het liet afweten, weet ik helaas niet de exacte afstand en tijd.....+/- 7 Km moet het geweest zijn.....
  3. dibaba-pakt-goud-op-10-000-meter-natalie-de-vos-25ste_9_165x165Zondag was voor onze club AC Denderland, dan een unieke trainen. Ik zorgde ervoor dat topsportatlete Nathalie De Vos, met ons kwam meetrainen. We waren met zo'n 30 joggers. In 't begin (+/- 4 Km) liep we in groep. Bij onze tweede ronde verhoogden we al een beetje het tempo (+/- 5'30"/Km) en bij de laatste ronde die we gelopen gingen enkel nog de betere lopers van de club mee in nog iets sneller tempoke. Na de training waren de reacties positief, met de organisatie van deze leuke training. We koppelden er tevens een actie aan voor het goede doel. Iedereen kon zijn vrijwillige bijdrage in een spaarpotje steken ten voordele van Run4Water. Ieders bijdrage bleek achter een succes te zijn geweest, waar ik in naam van deze organisatie iedereen wens te bedanken!

08:21 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Wel heel bijzonder om met een bijzondere atlete te kunnen trainen.

Gepost door: Tiny | 19-10-09

Reageren op dit commentaar

Ik vond het mega jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar na vorig weekend (Eindhoven) de kinderen weeral wegdoen leek mij niet echt een optie!! Ben heel blij dat het een succes was, enne ik ben een trouwe lezer van jouw blogje hoor ;-).
Groetjes!

Gepost door: Wendy | 19-10-09

Reageren op dit commentaar

Heel blij dat ik erbij was!!!! Nadien op autostrade wel een klapband gehad: verschietachtig hoor, dus de trainingsdag zal ik nooit meer vergeten ;)

Gepost door: sandra | 20-10-09

Reageren op dit commentaar

lang leve de maandagen, alleen kan ik deze keer amper de trap nog af, iets met mijn dijspieren veronderstel ik...

Gepost door: ann | 21-10-09

Reageren op dit commentaar

Trainen met Natalie is altijd leuk !

Gepost door: Bjorn Paree | 23-10-09

Reageren op dit commentaar

... Tof om met Natalie De Vos eens de kunnen trainen!

Gepost door: Layla | 28-10-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.