01-11-09

Week 43 & 44/2009 - Veldloop AC Opwijk - Nieuwe clubsponsor.

Week 43:

Veel valt er hier niet over te vertellen. 's Maandags kon ik wel nog een halfuurtje gaan joggen, maar dat was het dan voor de rest van de week. Poverkes maar hé, maar een stevige verkoudheid speelde me wel parten.

Week 44:

Amaai zeg, was het een eeuwigheid geleden dat ik me nog eens waagde aan een duurloop. Tijdens de clubtraining van donderdag lukte het dan eindelijk nog eens om een uurtje te lopen. Er stond toch 9 Km op de teller, maar aan 't einde was "mijn pijp" wel uit hoor. Ondertussen is het nieuwe seizoen van start gegaan. 't Is dan ook mijn bedoeling om elke maand aan minstens 1 wedstrijd deel te nemen voor het clubcriterium. Om oktober positief af te sluiten ging ik dan ook zaterdag deel nemen aan de veldloop van AC Opwijk. Met weinig trainingskilometer in de benen waren de verwachtingen zeker niet hoog gespannen. De 4 ronden ofwel 5,4 Km legde ik af in exact 30'00"" (Garmintijd). Een podiumplaatst zit er bij een veldloop wel nooit in, 't is crossen om niet als laatste te eindigen.....deze keer liet ik  toch nog 2 (oudere) deelnemers achter me.

tsporthuisAC Denderland, mijn clubje treed dit jaar ook aan met het logo van een nieuwe kledijsponsor. Vanaf dit jaar worden we gekleed door 't sporthuis uit St-Gillis-Dendermonde. Hoofdsponsor Mc Donalds zijn we trouw gebleven.

06:55 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Mooi hoor om crossen mee te lopen...ik zie dat als goeie trainingen. Prettig weekend.

Gepost door: natalie | 01-11-09

Reageren op dit commentaar

Je hebt momenteel andere dingen aan je hoofd hé, zo'n klein boeleke in huis vraagt toch wat aanpassing hé! Binnenkort!!

Gepost door: Wendy | 01-11-09

Reageren op dit commentaar

crossen Geert, dat is nog steeds een van de zwaartste soorten loop, volgens mij,wel belastend....en ik lees dat jullie de pollen vol hebben met het nieuwe boeleke,van genieten Geert,ze zijn groot voor je het weet.

Gepost door: patrick aerts | 01-11-09

Reageren op dit commentaar

Bedankt voor je reactie op mijn blog!
Knap gedaan daar in Opwijk! Veel succes verder!

Gepost door: Sofie Picavet | 01-11-09

Reageren op dit commentaar

Ik vind ook dat één wedstrijdje per maand niet te veel gevraagd is qua planning (en zeker nu jullie een nieuw ritme moeten vinden met de kleine pruts), maar anderzijds toch een goede motivatie is om gericht te trainen en bezig te blijven. En zo'n veldloop is niet te onderschatten. Ik heb het ooit 1 keer gedaan, maar ik bedank toch. Veel te snel voor mij :-)

Gepost door: Sandy | 04-11-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.