28-11-09

Week 47 & 48/2009 Wat eeb weer is da nu? toch niet om in te lopen hé!

Voila hier zijn we weer eens. Ondanks onze drukke agenda en het gure weer van de voorbije dagen zijn we er toch weer in geslaagd om 2 trainingen per week af te leggen. Vanaf januari plannen we trouwens een derde activiteit per week. De eerste grote uitdaging wordt hoogstwaarschijnlijk de "10 miles in Antwerpen", d.w.z. dat we toch nog wat tijd hebben om terug een behoorlijk niveau te hebben.

Een overzichtje van de 2 voorbije weken:

Week 47: Op dinsdag deed ik tijdens de clubtraining een 5 Km duurloopje op de piste. Heel wat clubmaatjes die 2 dagen voordien de 1/2 marathon van Kasterlee liepen deden net hetzelfde. Snel hebben we dus niet gelopen. Na 33' hielden we het voor bekeken. 't Was nadien wachten tot vrijdagavond alvorens ik nog eens de loopsloefkes aan trok. Een duurloopje van exact 1 uur werd het. Onze teller stond op 9,16 Km. Toch al iets beter dan de week voordien.

Week 48: Aanvankelijk stonden er deze week 2 clubtrainingen op het programma, helaas moest ik ze omwille van verschillende redenen afmelden. Toch zijn we er in geslaagd 2 x te trainen. Op dinsdag kwam mij nicht A. langs voor ons wekelijks zweetmomentje. We zitten ondertussen al aan 6 Km, met een hele korte wandelpauze halfweg!. Tegen nieuwjaar lukt het ons wel om 5 Km zonder pauze af te haspelen.....en dan heb ik weer een etentje verdiend.Tong uitsteken Aanvankelijk zou ik vandaag (zaterdag) gaan deelnemen aan een jogging in Lier. De hevige regen heeft me echter anders doen beslissen. Tussen de buien door ben ik rond het middag uur wel vertrokken voor mijn duurloopje. Langs de spoorweg richting Opwijk en terug langs de Leirekensroute. amaai speelde de wind soms stevig in het nadeel zeg!. Na exact alweer een uurtje waren we terug thuis. 9,03 Km stond op de teller! Toch best tevreden in dit gure weer......Lachen

 

 

 

14:50 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Het was inderdaad een guur weertje deze week, maar dat maakt ons sterker zeker :).

Gepost door: Wendy | 28-11-09

Reageren op dit commentaar

ook niet bepaald mijn lievelingsweertje...maar je hebt het er toch een paar keer op gewaagd zie ik...mooi zo.

Gepost door: natalie | 29-11-09

Reageren op dit commentaar

Zeg, wa's da nu? Niet naar Lier komen door de regen? Zo kennen we je niet, hé! Zie maar dat je er bent in december! Dan lopen we samen de 10 km. Afgesproken?

Gepost door: Sandy | 02-12-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.