29-12-09

Jaaroverzicht 2009 - Happy 2010!

We staan aan de deur van het nieuwe jaar, dus tijd om even het voorbije jaar te evalueren. Op sportief vlak was het een jaar met "Ups & Down". 2009 Startte in ieder geval wel goed, de eerste vier maanden bleven we gelukkig blessure vrij en konden we ons voorbereiden op onze allereerste marathon. We behaalden dan ook in april de eindmeet van de ING-ANTWERP MARATHON.

Het verwachtte dipje kwam dan ook nadien, mei & juni moesten we de kilometers halveren....Duidelijk overtraint! De twee zomermaanden waren nadien alweer een voltreffer. Juli & Augustus nam ik dan ook deel van tal van joggings waar ik enkele puike resultaten (voor mij niveau) kon neer zetten.

In september vertrok ik samen met mijn vrouwtje eindelijk richting Ethiopië, waar we na een procedure van 3,5 jaar ons zoontje in onze armen konden nemen. Een emotioneel moment! Ondertussen evolueert onze kleine rakker heel goed. Sindsdien komt lopen echter op de tweede plaats. Trainingsschema's worden niet meer gevolgd en onze conditie kreeg zo dan ook weer een ferme deuk.....

.....2009 sluiten we dan ook af met 900 Km op onze teller, 105 wedstrijden/trainingen!

 

.....maar 2010 wordt zeker een nieuw begin. Plannen hebben we voorlopig niet gemaakt. Doelstelling is eerst terug ons oude loopniveau terug te vinden, eerste grote uitdaging voor 2010 wordt alvast de 10-Miles in Antwerpen. nadien zien we wel of er in het najaar een marathon kan gelopen worden. (Eindhoven of Amsterdam)

Ik wil hierbij al mijn lezers prettige eindejaarsfeesten toewensen en heel veel loopplezier gunnen in 2010. Hopelijk komen we elkaar ook dan weer eens tegen op een of andere jogging!

2010 Happy New Year

09:42 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Dat het voor jullie een prima jaar mag worden. In een goede gezondheid en zonder blessures.

Gepost door: Tiny | 29-12-09

Reageren op dit commentaar

@ninove Beste wensen voor het nieuwe jaar! Traint nog goed voor Ninove en ik ga mijn best doen om u terug te vinden ginds!

Gepost door: Petra | 29-12-09

Reageren op dit commentaar

Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst hé!! Hopelijk vind je vlug je oude vorm terug!

Gepost door: Wendy | 30-12-09

Reageren op dit commentaar

De beste wensen en een goede gezondheid voor 2010 .

Gepost door: coach mario | 01-01-10

Reageren op dit commentaar

Beste wensen voor een gezond en sportief 2010

Gepost door: Marc | 01-01-10

Reageren op dit commentaar

2009 was een heel bijzonder jaar voor jullie! Jullie kleine rakker is mijn zijn gat in de boter gevallen, als beseft hij het nu nog niet. Ik wens jullie alle geluk toe in 2010! En die conditie komt snel terug, maak je niet ongerust!
Helemaal akkoord om de 10 km in Lier samen te lopen. Maar ik ben wel asociaal tijdens het lopen zelf omdat ik mijn muziek opzet om mijn eigen gehijg niet te horen ;-) Maar dat maken we nà het lopen wel weer goed!

Gepost door: Sandy | 02-01-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.