17-01-10

Veldloop Hamme

Van een dagelijks loopje as er de voorbije week helemaal geen sprake. Sinds maandag ben ik met (verplichte) opleiding op het werk, en dit voor 6 weken. Op zich niets erg, alleen dat we daarvoor dagelijks een rit van meer dan 100 Km moeten maken naar het verre Limburg. 's Avonds komen we dan ook heel wat later dan thuis....en dan krijgt het gezin uiteraard de absolute voorrang.

Voor sporten was er dan ook alleen maar tijd tijdens het weekend. Zaterdag ben ik dan maar vertrokken voor een toch van 6 Km. gewoon even wennen aan de afstand die ik zou moeten overbruggen op de veldloop van vandaag......41' voor 6 Km is dan ook helemaal geen al te beste tijd.....

Vandaag dan de veldloop van Hamme. aangezien deze club nauw samenwerkt met de onze, werd er een warme oproep gedaan om massaal aanwezig te zijn. We waren dan ook met zo'n 20 atleten op post. aanvankelijk stond er 6280 Meter op ons te wachten, maar door de regen van de laatste dagen werd het parcours om veiligheidsreden lichtje gewijzigd. Garmin gaf dan op het einde ook maar een afstand van 5730 Meter aan. Voor een volledige uitslag moet je maar even hier klikken. Mijn tijd was 37'50", en hier viel helaas weeral eens heel ver naast het podium. Volgende keer beter en zeker niet meer de laatste van den hoop.

Volgende week hopen we in ieder geval toch weer kunnen aante knopen met enkele kilometertjes tijdens de week als voorbereiding op de wedstrijd van komende zaterdag: De natuurloop te Lier.....

20:40 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Niet altijd gemakkelijk hé werk, gezin en lopen te combineren. Maar je was er toch weer bij en dat is het voornaamste. Tot in Ninove !

Gepost door: Petra | 18-01-10

Reageren op dit commentaar

Komt wel in orde!! Die veldlopen maken je sterker, en je zal in de komende stratenlopen dan ook het verschil merken, en zeker niet meer bij de laatsten aankomen!

Gepost door: Wendy | 18-01-10

Reageren op dit commentaar

verre Limburg In het verre Limburg. Waar zit je ergens ? kort bij ons in de buurt ? En hoe is het met jullie adoptiekindje Arne ?

Gepost door: roel | 30-01-10

Reageren op dit commentaar

Ambities Mooi doel dat je jezelf hebt gesteld voor dit jaar! 1825km, niet niks, maar zeker haalbaar. Pak het verstandig en geduldig aan en je gaat er zelfs over gaan. De kunst zit hem in het niet geblesseerd raken. Dat voorkom je door jezelf goed te soigneren en dat kan nooit slecht zijn hé ;-) Succes!

Gepost door: Michael | 30-01-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.