31-07-10

Open Meeting te Bornem

AfbeeldingSPBO.jpgDe Bornemse Atletiek vereniging organiseerde vrijdagavond zijn zomerse "Open Atletiekmeeting". Een ideale gelegenheid om er als recreant eens aan deel te nemen.

Om 18.00 uur stond een recreatieve 3000 meter op het programma. 7,5 ronden. van bij start was al meteen te merken dat er enkelen bij waren die eerder liepen voor een "super" tijd. Het recreatieve was dus ver zoek. Ik zo'n 2 km in gezelschap, van nog 2 andere deelnemers, en ook voor ons zat een goede tijd in. Onze eerste Km zat dan ook ruim onder de 5'. Ik zelf viel echter wat terug in de laatste anderehalve ronde. Uiteindelijk was ik best tevreden met mijn behaalde resultaa

Km 1 - 4'52"

 Km 2 - 5'27"

 Km 3 - 5'49"

    --> Eindresultaat : 3000 Meter - 16'09"

Na de nodige cooling down, waagde ik me nog eens aan een sportnummer. De tijd van Usain Bolt zat er heus niet in.....De organisatie liep duidelijk wat spaak, uiteindelijk konden we pas na 19.00 uur van start gaan. Vooral de start, hoe snel gaat dat zeg.....ik zat al direct een paar meter achter. Ik finishte in mijn eerste officiële 100 Meter - wedstrijd dan ook logisch als allerlaatste van het deelnemersveld. De uitslag verschijnt binnenkort op de site van SPBO.
Alvorens binnen een tweetal weken op vakantie te vertrekken naar het zonnige zuiden, ga ik zeker nog deelnemen aan 2 joggings.....Update volgt!!
 

07:26 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Volledig terecht dat je tevreden bent!

Gepost door: sandy | 31-07-10

Reageren op dit commentaar

Beetje snel vertrekken hé man, anders zat je zeker onder de 16min. Maar je mag best tevreden zijn. Beloof nog niks voor Grembergen maar zou wel kunnen dat we is afkomen.

Gepost door: petra | 01-08-10

Reageren op dit commentaar

Lijkt mij ook wel ééns leuk om deel te nemen aan zo'n open meeting, heb ook nog nooit een wedstrijd op de piste gelopen.

Gepost door: wendy | 01-08-10

Reageren op dit commentaar

Proficiat met je prestatie Geert, en voor straks ... prettige vakantie.

Gepost door: natalie | 06-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.