20-03-11

Dwars door Dendermonde

Vandaag de eerste afspraak van 2011 in de "Carrefour Running Tour". En dat dan nog in onze thuisbasis Dendermonde.

Voor de start kwamen alle denderlanders bij elkaar, en we waren alweer met veel. De Dendermondse kerkstraat kleurde rood. Net voor de start kwam ik Ruth nog tegen en we vertrokken samen. Na 1,5 Km moest ik haar echter laten gaan, om haar helaas niet meer terug te zien.

't Was duidelijk vandaag, dat ik nog niet echt in vorm ben voor een 10 Km wedstrijd. Met een tijd van 1:11:06 is dat alleen mat vatbaar om te verbeteren! TRAINEN DUS!!

18:50 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Lijkt me heel leuk om doorheen Dendermonde te lopen. En die Carrefour-runs zijn best wel leuk. Bij mijn staan er ook enkele op het programma. Als eerste wordt het 10K Knokke op 1 mei. En nu de lente begint, zal het trainen wel vlotten.

Gepost door: maaike | 20-03-11

Reageren op dit commentaar

bezie dit dan alvast als je eerste stevige training hé! Het kan alleen maar beter gaan vanaf nu hé! was leuk om je nog eens te zien!
Ik heb je nog opgewacht aan de finish, maar je blijkbaar toch gemist. Nadien hebben we nog tot ongeveer 17u30 op het binnenplein van de school daar gezeten met een vriendin, en heb je nog lopen zoeken maar dus niet gevonden...
Ik noteer in ieder geval 21 juli in m'n agenda! Kan zijn dat we dan op verlof zijn, maar indien niet, probeer ik af te komen!

Gepost door: Ruthje | 21-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.