26-07-11

Terug van weggeweest

Top-2_bewerkt-1.jpgEindelijk zijn we er weer. We hebben helaas alweer een tijdje in het sukkelstraatje gezeten. Op 19 april werd ik namelijk het slachtoffer van een verkeersongeval. Ik werd door een roekeloze autobestuurder van de weg gereden met de fiets. Resultaat was een gebroken pols. Na 3 weken gips werd echter vastgesteld dat de breuk ernstiger was dan aanvankelijk op de radioogie vast gesteld werd. Zo werd ik dan begin mei geopereerd. Alweer revalideren.......

In juni vertrok ik dan met mijn gezinnetje op vakantie naar Mallorca, en keerde ik een week later terug met een fikse verkoudheid. Nu lijkt er een einde te komen aan alle kwaaltjes en kunnen we terug beginnen trainen & wedstrijdjes meedoen. Voorlopig geen plannen, naar prestaties toe....gewoon terug op regelmatige basis kunnen sporten, daar zijn we al zeer tevreden mee.

 

In de voorbije maanden was er van wedstrijdjes amper sprake. Wedstrijdjes waar we aan deelnamen en geen blogverslagje kregen waren de volgende:

 

10/04/2011 : 6de Nekkerjogging te Meise - 6 Km - 37'41"

08/07/2011 : 28ste Avondjogging De Pinte - 5 Km - 34'53" - Na de wedstrijd moest ik direct naar huis, want kreeg een bericht op de GSM dat mijn zoontje met spoed was opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig is alles nu opgelost en is hij aan de beterhand.

Zonder onvoorziene omstandigheden ga ik vanavond terug de training aanvatten. Vrijdag ga ik me Te Bornem eens wagen aan een 1500 meter pistewedstrijd.  Deelnemen is belangrijker dan winnen!! Zondag doe ik dan mee aan de "Open Meeting" te Lebbeke, ook daar zal ik vermoedelijk deelnemen aan de 1500 meter. Een verslagje volgt!

08:09 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.