31-07-11

Pistemeetings

't Het gebeurt niet zoveel dat we eens afzakken naar een pistemeeting. Trouwens voor Masters wordt er hiervoor in de regio niet zoveel voor geörganiseerd. Dit weekend hadden we dus geluk, met op vrijdag een meeting te Bornem en vandaag een ter gemeente in Lebbeke. We verkozen om 2 x deel te nemen aan dezelfde afstand. Namelijk de 1500 Meter.

1500 M Bornem.jpg

Bij zo'n wedstrijden wordt er uiteraard snel gestart, en zoals de foto duidelijk toont was het dan ook meteen achtervolgen. Dus was ik al heel benieuwd naar mijn persoonlijk tijd. Vrijdag had ik te Bornem  7'29"82 nodig.  Benieuwd naar de tijd van de winnaar? Wel die lag een stuk lager......4'30"67.

Met goede moed deze namiddag richting de piste te Lebbeke. Boodschap was gewoon een beter tijd te lopen. En daar zijn we in geslaagd. Met 7'18"19 doen we een heel stuk beter. Het resultaat van de winnaar is bij het schrijven van dit bericht mij nog niet bekend, maar is een dezer dagen zeker terug te vinden op de site van de organiserende club AC LEBBEKE.

Volgende week gaan we terug met volle moed er tegen aan. Na het blessureleed van de voorbije maanden zijn we dan ook heel tevreden dat we er terug kunnen sporten. Komende zondag staat de Exuusjogging te Korteberg op ons programma.

17:38 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

A ge komt terug boven water. Welkom back en hopelijk zonder pech! Traint goed!

Gepost door: Petra | 31-07-11

Reageren op dit commentaar

Knap gedaan :-)

Gepost door: herman | 19-08-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.