04-12-11

Winterloop - Beveren

IMG_0155.JPGMet de door atletiekvereniging "Volharding" jaarlijks geörganiseerde winterloop, startten we aan onze eerste wedstrijd van deze maand. In 2009 ging ik hier in deze wedstrijd ook al eens van start, en toen liep ik een ontgoochelde tijde van 50'56" over een afstand van net geen 8 Km.

Beter doen dan toen, het zou ons heel tevreden stellen. We startten nogal vrij traag, maar na het rondje op de piste ging het toch behoorlijk goed......tot dat eerste heuvel(tje). De eerste ronde ben ik doorgekomen na +/- 25'. Ik behield in de tweede ronde mijn tempo aan, kon zelfs nog een deelnemer bijhalen en zo zou ik eindigen met een tijd van 49'47". Helaas pas op plaats 52 van 55 deelnemers.....

Toch best tevreden, want onze tijd van 2009 werd met 1'09" verbeterd!

Deze wedstrijd was meteen ook mijn derde Denderland-criteriumpunt van het nieuwe seizoen. We kunnen er voor de eindejaarsfeesten nog 2 verdienen. Komende zondag hebben we keuze uit de Kerstloop in Burcht of de veldloop te Stekene. Op 18 december hopen we dan nog van start te kunnen gaan in de kerstloop van Stekene.

18:22 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.