11-12-11

Kerstloop te Burcht

kerstloop.jpgVandaag stond de eerste kerstloop op ons programma. We trokken naar het Antwerpse dorpje Burcht waar we deelnamen aan de al voor de 11de maal georganisseerde kerstloop van altetiekclub ZWAT. We namen deel aan de 5 Km. De afstand zou bij aankomst zelfs helemaal correct zijn. UNIEK!

Voor de start kwam clubmaatje Annelies bij me langs, met een geweldig voorstel. Annelies, sukkelend met een lichte blessure wou vandaag niet voluit en gaan, en stelde voor om samen te lopen. Voor mij eens de kans om wat sneller te lopen, zeker als iemand je van begin tot einde aanmoedigd. Annelies loopt anders toch haar kilometertje met gemak onder de 4'....dus heel wat sneller dan ik.

De bedoeling was om de 5 Km binnen de 30' te lopen. We bleven elke kilometer mooi in ons ritme, we zaten steeds tussen de 5'30 & 5'45" per Km. de laatste kilometer had ik wel wat moeilijk, maar mijn clubmaatje haalde me door dat moeilijk moment. We zouden samen de eindmeet overschreiden na 27'59". Van een topprestatie gesproken!!

Na de aankomst een welverdiende pannekoek & een fleske van het Antwerps bierke "Coninck" er bover op!!

Volgende week hopen we aan de start te kunnen staan in de kerstloop van Stekene.

19:40 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.