11-03-12

Zwemmen, lopen en straks ook nog fietsen.....

Nee, nee we bereiden ons niet voor op een of andere triathlon......Maar met het mooie lenteweertje en de komende, toch qua weer, ogende leukere periode gaan we onze sportactiviteiten wat uitbreiden.

Sinds vorige week zijn we terug beginnen zwemmen. Telkens op vrijdagochtend zal je me nu kunnen zien ploeteren in het Vilvoordse zwembad. Vrijdag zwom ik toch al 750 Meter!!

Lopen was de voorbije week eerder matig, met slechts 2 loopjes:

  1. Dinsdag nam ik deel aan trage duurloop op de club. Wat voor mij in het begn van de training al "te traag" leek...was ik na een uurtje trainen best tevreden dat het voorbij was.....bek af!! 8,25 Km na 60'. Voor het eerst sinds lang dat nog eens een vol uur kon lopen (joggen)
  2. Vandaag trok ik voor een loopje van 5 Km alleen op pad, en na 32'19" was deze training ook gedaan.

De fiets die wordt ondertussen klaargemaakt om aan zijn eerst ritje te beginnen. 't Is de bedoeling om binnenkort minstens 1 x per week met de fiets naar het werk te rijden.

En ons dieet?  De controle bij mijn begeleidende arts was gisteren alleen maar positief te noemen. Na 6 weken zijn we ondertussen al 12 Kg kwijtgespeelt en staat de teller op 88 Kg. We mogen vanaf nu terug al een boterhammetje en een stukje fruit eten. De PRONOKAL-middeltjes blijven uiteraard een goede ondersteuning. Bij de medische controle bleek ik ondertussen ook al 10 cm buikomtrek kwijt te zijn, en we zitten hierdoor niet meer in de rode cijfertjes. Binnen een 3-tal weken is de volgende medische controle, dan krijgen we ook het resultaat van onze bloedtesten mee. We hopen tegen de Paasdagen de teller onder de 85 Kg te krijgen!!

20:30 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.