15-04-12

Een weekje Ardennen & Wolvenjogging

De voorbije week startte op maandag met een kort loopje van 5 Km (30'08", geen al te snelle tijd hé), maar goed om met een sportieve geest voor 5 dagen richting Durbuy te vertrekken.

De sportschoenen hadden we wel mee op onze minitrip, maar ze zijn helaas niet aan onze voeten geweest. Op dinsdagochtend hebben we wel een stevige 2 uur durende wandeling gedaan in de regio van Bohon - Barvaux - Durbuy. In de namiddag trokken we dan voor een bezoekje richting "Het domein van Hotemme"

Woensdag was eveneens een dag van ontspanning en cultuur met bezoekjes aan:

Ook op donderdag verkenden we verder de mooie streek van Ourthe & Aisne met ondermeer bezoekjes aan:

En zo zat er een deugddoende vakantie er alweer snel op, vrijdagochtend keerden we alweer naar huis.

Zaterdag stond dan de Selenjo - Wolvenjogging te Wachtebeke op het programma. Amaai, wat een schitterende tijd op die 8,85 Km. 46'30" daar had ik voordien zeker niet op gerekend. Van bij het begin liep het echter vlotjes.....En aankomen met een gemiddelde van 5'15"/Km is voor mij gewoonweg schitterend.....met dank aan die 15 Kg lichter uiteraard. Foto's zie je hier!! Nr 1166, it's me!!

En ons dieet? de laatste weken kunnen we ons gewicht goed vast houden, we zitten zo rond de 86 à 87 Kg. De volgende weken starten we nu met een volgende fase om toch nog onder die 85 Kg grens te duiken......

16:19 Gepost door Geert droomt van 42,195 Km | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wat verstaan jullie onder "wolvenjogging"?

Gepost door: Bart | 22-04-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.